Porteføljekjøp

Porteføljekjøp Kredinor Inkasso Illustrasjon

Porteføljekjøp betyr at vi kjøper en portefølje bestående av flere forfalte krav. Salg av porteføljer til en profesjonell tredjepart minimerer risiko og forbedrer likviditeten til virksomheten.

Oppfølging av ubetalte krav er et område med høy risiko. Vi har lang erfaring med porteføljekjøp og det å følge opp utfordrende saker og kunder. Derfor kan et salg av porteføljen være en svært effektiv måte å rydde opp i egen reskontro.

Porteføljekjøp – redusert ressursbehov og rapportering

Ved å selge din portefølje får virksomheten ryddet opp i egen reskontro. Fordelene for de som selger porteføljer er at de får redusert ressursbehov og rapportering – noe som kan gi bedre likviditet og en betydelig resultateffekt. Dette frigjør også tid til at de ansatte kan konsentrere seg mer om andre deler av virksomheten.

Uforpliktende verdivurdering

Hvis du vurderer salg kan vi tilby deg en uforpliktende gjennomgang av virksomhetens portefølje, og en kostnadsfri verdivurdering. Resultatet fra verdivurderingen kan gi deg et bedre grunnlag for å ta en beslutning om salg, eller beholde den og selv følge opp kundene dine videre. 

Gode kundeopplevelser, også i vanskelige saker

Ved kjøp av portefølje vil vi tilpasse oppfølgingen ut fra den erfaring vi har og det dataunderlag vi får fra vår analyseavdeling. Kredinor har lang og god erfaring i å følge opp utfordrende saker og kunder. Målet er selvsagt å finne gode løsninger. Også for personen som har krav mot seg.

Du som oppdragsgiver kan være helt trygg på at dine kunder er sikret en god og forutsigbar kundebehandling.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

    Ta gjerne kontakt!

    Du hører fra oss i løpet av kort tid.

    Mobil  

    Epost   blikunde@kredinor.no