Kurs og seminarer

kurs og seminarer oversikt

Vi tilbyr våre kunder og medlemmer en rekke inkassokurs, fagseminarer, frokostmøter og sist men ikke minst – vårt “flaggskipseminar” Proffseminaret. Mer enn 1300 deltakere benyttet seg av tilbudene i 2016, og etterspørselen fortsetter å øke for å holde seg oppdatert innenfor det som skjer innenfor vårt område.

Foruten innholdet i kurs og seminarer er møteplassene også attraktive i seg selv. Våre medlemmer er ofte “ensomme” i sin jobb og møter her andre som driver innenfor det samme området i sine respektive virksomheter, som de kan utveksle tanker og erfaringer med.

Mer enn bare inkassokurs

Inkasso er godt regulert fra myndighetenes side og juridisk fagtungt. I tillegg til det inkassofaglige som forenkles og belyses med eksempler trekker vi inn andre relevante tema som for eksempel egen porteføljestatus, kundeutvelgelse, lønnsomhet, oppfølging, nye tekniske løsninger og hva som kan gi en enklere arbeidshverdag.

På våre større seminarer har vi et mer omfattende program hvor vi i tillegg får med oss inspirerende foredragsholdere med tema innen makroøkonomi, ledelse, politikk, næringsliv, samfunn, menneskelig samhandling, framtidsutsikter og mye mer. De større seminarene kombinerer vi med en hyggelig sosial del.

Påmelding til kurs og seminarer

I god tid før våre kurs og seminarer sender vi invitasjon via e-post og åpner vi for påmelding blant våre medlemmer. Om du ønsker å reservere plass der hvor link til påmelding ikke er klar kan du sende oss en e-post så setter vi deg opp på listen. Noen kurs er kostnadsfrie for våre medlemmer. Andre kurs og fagseminar arrangerer vi til kostpris. Det vil fremgå av kursbeskrivelsen. Inkassokursene avsluttes med utdeling av kursbevis.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

    Ta gjerne kontakt!

    Blid jente osm snakker i telefon og leser fra ark. Bilde

    Snakk direkte med en av våre selgere

    Mobil   22473430

    Epost   bedrift@kredinor.no