Kurs og seminarer

kurs og seminarer oversikt

Vi tilbyr våre kunder og medlemmer en rekke inkassokurs, frokostseminar og vår store konferanse Kredinor fagforum. I en travel hverdag setter deltagerne pris på å komme til “dekket bord” med et program som gjør at de får viktige oppdateringer på det som skjer innenfor vårt område.

Foruten innholdet i kurs og seminarer er møteplassene også attraktive i seg selv. Våre medlemmer er ofte “ensomme” i sin jobb, og møter her andre som driver med det samme, som de kan utveksle tanker og erfaringer med.

Mer enn bare inkassokurs

Inkasso er godt regulert fra myndighetenes side, og den juridiske delen er spesielt viktig. I tillegg til den inkassofaglige delen trekker vi også inn andre relevante tema som for eksempel egen porteføljestatus, kundeutvelgelse, lønnsomhet, oppfølging, nye tekniske løsninger og hva som kan gi en enklere arbeidshverdag.

Vår største konferanser retter seg mot våre største bransjer – og settes sammen av en viktig faglig del, workshops og foredrag som bidrar til inspirasjon utenfra. Det innebærer at vi har med inspirerende foredragsholdere innen makroøkonomi, ledelse, politikk, næringsliv, samfunn, menneskelig samhandling, framtidsutsikter og humor – i tillegg til de inkassofaglige og bransjespesifikke temaene. Vi har også sosiale innslag med god mat og livlig prat mellom foredragene.

Påmelding til kurs og seminarer

Vår kurskalender inneholder de tilbudene vi har i arbeid, men på grunn av koronasituasjonen ble seminarkalenderen noe begrenset i 2020. Vi kommer sterkere tilbake i 2021 og fremover. Allerede til høsten begynner vi planleggingen. Våre medlemmer og kunder vil få tilbud om deltagelse i god tid før våre kurs og seminarer i 2021. Noen kurs er kostnadsfrie for våre medlemmer. Bransjeseminarene arrangeres til kostpris. Inkassokursene inkluderer kursmateriale og kursbevis.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

    Ta gjerne kontakt!

    Du hører fra oss i løpet av kort tid.

    Mobil  

    Epost   blikunde@kredinor.no