Inkasso i utlandet

Internasjonal inkasso oversik med flagg og land som illustrasjon av medlemsland

Uansett hvor du eller kundene dine befinner seg i verden, kan du være trygg på at Kredinor løser oppdragene på en profesjonell og effektiv måte. Vi har en dedikert avdeling som jobber med internasjonal inkasso. De har lang erfaring i å behandle saker for våre norske og utenlandske oppdragsgivere.

Saker som skal behandles videre i utlandet sendes til våre samarbeidspartnere. I Europa sendes sakene til en av våre kolleger i European Collectors Association (ECA), og i resten av verden til samarbeidspartnere vi har hatt avtale med i en årrekke, American Collectors Association (ACA). Vår internasjonale avdeling følger opp hver eneste sak og er garantist for kvalitet, oppfølging og compliance.

ECA – European Collectors Association

ECA ble stiftet av blant andre Kredinor i 1981. Vår egen administrerende direktør, Tor Berntsen er styreleder og president i ECA. Denne organisasjonen består av ett medlem i hvert land og fungerer som et nettverk for europeiske inkassoselskaper, med jevnlig kontakt knyttet til pågående saker. Medlemmene i ECA møtes til en årlig generalforsamling, noe som bidrar til tett og nær kontakt mellom inkassoselskapene.

Ved behov for hjelp fra et inkassoselskap som er medlem i ECA kan du være trygg på at du får høy prioritet og at hver eneste sak behandles 100% profesjonelt. Les mer om ECA her. 

Profesjonelle og trygge nettverk – også utenfor Europa

Utenfor Europa bruker vi samarbeidspartnere tilknyttet andre nettverk vi er medlem av. I USA er vi tilknyttet ACA (American Collectors Association). ACA har som formål å være et samarbeidsorgan for profesjonelle inkassobyråer og advokatkontorer i Asia, Afrika, Sør Amerika, Australia og New Zealand.

Du kan være trygg på at vi kan levere det beste av oppfølging over hele verden.

Ønsker du en gjennomgang av våre tilbud eller mer informasjon om vår håndtering av inkassosaker i utlandet? Kontakt oss på +4722009145 eller int@kredinor.no.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

    Ta gjerne kontakt!

    Du hører fra oss i løpet av kort tid.

    Mobil  

    Epost   blikunde@kredinor.no