Energi

Energi Kredinor Inkasso Energibransjen Illustrasjon

Vi er i dag markedsleder på betalingsoppfølging og inkasso innenfor kraft- og nettkrav i Norge. Vi er spesialister og kjenner behovene i energibransjen, følger alle endringene tett – og utvikler fortløpende nye løsninger.

Vi leverer inkassoløsninger til mer enn halvparten av det norske energimarkedet og håndterer årlig en halv million inkassosaker på vegne av bransjen.

Inkassoløsninger – i hele eller deler av verdikjeden 

Våre spesialister jobber løpende med å utvikle de beste og mest effektive løsningene. Inkasso på strøm har høy løsningsgrad, men det er de siste prosentene som er vanskelig å løse. De løser vi ved hjelp av vår omfattende kompetanse og våre veltilpassede løsninger.

Faktura og betalingsløsninger

Vi gjør det enkelt å betale for kunden og tilbyr alle de nyeste heldigitale løsningene som Let`s pay, Betal nå, Vipps, eFaktura, SMS med link til direkte betaling – uten innlogging.

Ny stengelølsning for AMS

For å bidra til enklere og raskere gjenåpning av stengt strøm etter at kravet er betalt har vi utviklet en ny stengeløsning. Gjennom Betal nå kan betaling, registrering og gjenåpning skje der og da i løpet av 2-3 minutter. Det eneste sluttkunden trenger å gjøre etter betaling og klarsignal på SMS, er å trykke på en knapp i eget sikringsskap.

Bransjens beste løsningsgrad

Kredinor har Norges største database av betalere innenfor strøm og nettkrav. Det store datagrunnlaget setter vi i kombinasjon med analyse- og beslutningsmodeller og sikrer løsning selv på de vanskeligste sakene. Vi går rettslig der andre avslutter sakene på grunn av manglende innsikt. Det bidrar til at vi har markedets beste løsningsgrad, både fordi vi kan energi og behandler folk med respekt.

Integrasjoner mot CGI og Enoro

Vi sikrer en kontinuerlig utvikling av bransjens mest sømløse og effektive innfordringsmodell gjennom våre strategiske samarbeid med CGI og Enoro.

Juridisk kompetanse innenfor energi

Innenfor energi har vi gjennom mange års erfaring utviklet unik kompetanse innenfor energi innenfor den juridiske siden. Det bidrar til å gjøre gode vurderinger tidlig, og sikre raskere løsning av kompliserte saker.

Kjøp av porteføljer

Vi tilbyr kjøp av energiporteføljer som gir en bedre likviditet og en positiv resultateffekt i regnskapet.

Utnytte data til prosessoptimalisering

Det er flere muligheter for å utnytte vår enorme database, omfattende kompetanse og erfaringsgrunnlag innenfor energi. Vårt analysemiljø kan blant annet utvikle følgende innenfor energiområdet:

 • Presise prognoser for tap
 • Holdback og prospectløsninger
 • Risiko og depositumløsninger
 • Styringsinformasjon

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Ta gjerne kontakt!

  Du hører fra oss i løpet av kort tid.

  Mobil  

  Epost   blikunde@kredinor.no