Aktuelt

Andreas Komnæs i Kredinor sier digitaliseringen gjør folk til bedre betalere.

Digitaliseringen gjør folk til bedre betalere

Mer enn 3,3 millioner nordmenn har sagt ja til å motta eFaktura og rundt 170 000 bedrifter har sagt ja til å motta EHF-faktura. Men fortsatt er det mange bedrifter som ikke legger opp til enkel digital betaling for kundene sine. Vi i Kredinor har derfor laget noen konkrete råd til både bedriftene og folk flest.

Heidi Hagen Stensrud omtales i artikkelen.

Populært med enklere betaling for strømkunder

Det tok mindre enn to måneder fra Kredinor og Glitre Energi Strøm AS sammen skisserte opp betalingsløsningen Let`s pay til den var ferdig utviklet. Den heldigitale betalingsløsningen skal gjøre det enkelt å betale for strømkundene. Den raskeste betaleren godkjente mindre enn et minutt fra vi sendte lenken, sier Heidi Hagen Stensrud i Kredinor.

Inkasso-økning bare blant unge

Inkassoutviklingen blant de unge fortsetter i "feil" retning i 2020. Mens antall inkassosaker går ned i samtlige andre aldersgrupper under koronapandemien, er det en økning i antall inkassosaker blant unge mellom 18 og 25 år.

Illustrasjon til artikkel om inkassosatser og inkassogebyr

Inkassosatser og gebyrer 2021

Inkassosatser og gebyrer for 2021 ligger i en egen artikkel på kredinor.no. Disse endringene trådte i kraft 1. oktober 2020, og inneholder informasjon om inkassosats, inkassosalær, purregebyr, rettsgebyret, forsinkelsesrentesatsen og forsinkelsesgebyret.

Merete-Retterstøl-Langset-og-Ingrid-Braut_Lyse-Dialog er ansvarlige for Altibox-løsningen

Altibox og Kredinor – innovativ løsning for betalingsoppfølging

I den nyeste utgaven av KredinorNytt presenterer vi en kompleks løsning som i praksis innebærer forenkling for alle - fra vår oppdragsgiver som er Altibox til de 37 partnerne og deres fra 2.000 til 200.000 sluttkunder som benytter leveransene fra Norges best likte bredbåndsleverandør.

Juridiske verktøy for å illustrere forholdsmessighetsprinsippet

Forsinkelsesrente og standardkompensasjon fra 1. januar 2021

Finansdepartementet har i forskrift fastsatt forsinkelsesrenten for første halvår 2021 til 8 prosent p.a. Samtidig har Finansdepartementet fastsatt at standardkompensasjon for inndrivelseskostnader skal være 420 kroner.

Barbro Hagen er direktør for IT og utvikling i Kredinor

Kredinor går inn i betalingsmarkedet for faktura med Let`s pay

Kredinor utvider tilbudet innenfor betalingsmarkedet og lanserer betalingsløsningen Let`s pay, som er en heldigitalisert og superenkel løsning for betaling av faktura og purringer. Fra før har Kredinor en tilsvarende betalingsløsning Betal nå innenfor inkasso.

Let`s pay – lekende lett betaling fra Kredinor

KredinorNytt 2020

Kundemagasinet KredinorNytt 2020

Nå er vårt kundemagasin KredinorNytt 2020 ute med nyheter, gode kundecases og juridiske oppdateringer. Her forteller vi om løsninger som gir merverdi for våre oppdragsgivere og kunder innenfor fakturering, purringer, stenging og gjenåpning og mye mer.