Nyhet! Kredittforsikring fra Euler Hermes

Kunden betaler for parkeringen på den måten som passer best - i automat, gjennom app eller ved å be om faktura

Vi har inngått en eksklusiv strategisk samarbeidsavtale med kredittforsikringsselskapet Euler Hermes. Det er den første avtalen mellom et inkasso- og kredittforsikringsselskap i Norge.

Avtalen innebærer at Kredinor formidler kredittforsikringen Simplicity fra Euler Hermes til sine kunder og oppdragsgivere. De som benytter Simplicity vil få en økt sikkerhet for oppgjør i tilfeller hvor kundene ikke betaler fakturert beløp.

Euler Hermes er verdens største kredittforsikringsselskap, og tilbyr kredittforsikring og garantiløsninger som er spesialtilpasset for bedrifter og bransjer. Avtalen gir Kredinors kunder og oppdragsgivere en merverdi gjennom økonomisk trygghet når de inngår kontrakter og foretar leveranser til sine eksisterende og nye kunder – i Norge og ved eksport til andre land.

–Vi vil øke tryggheten for våre oppdragsgivere i tilfeller hvor de normalt ikke får dekket tap, sier Audun Rønningen Danielsen, kommersiell direktør i Kredinor. Gjennom Simplicity får våre kunder en sikkerhet for oppgjør for fakturaer i tilfeller hvor det er insolvens/konkurs hos debitor – hvilket er en klar fordel for kunden, utdyper han.

Økonomisk trygghet for oppgjør

Kundens muligheter er mange i forbindelse med bruk av Simplicity. Produktet kan brukes både som forsikring av kundeporteføljen, eller mot et utvalgt segment av kunder. Man kan også skreddersy en løsning for ønsket formål hvor det er behov for beskyttelse.

–Bakgrunnen for samarbeidet er ønsket om å bidra med merverdi i kundeforholdet mot Kredinors oppdragsgivere. Gjennom optimaliserte prosesser både hos Euler Hermes og Kredinor tilbyr vi Simplicity som en fast del av vårt produktspekter. På sikt er målsetningen å kunne gi samtlige av våre kunder på fakturaservice muligheten til å forsikre enkeltstående fakturaer mot tap, avslutter Audun Rønningen Danielsen.

Forsikringsdekning ut fra risiko

Forsikringsdekningen vil avhenge av den konkrete risikoen med kunden/debitoren, og kan derfor variere fra 60 % til 90%. En kunde som har Simplicity-forsikringen vil motta en erstatningsutbetaling tilsvarende 60-90 % av utestående saldo (eks. MVA) ved et eventuell tap. Det vil bli gitt 60 % dekning av fakturarisikoen uten nærmere sjekk av debitorene, men opp til 90 % dekning kan gis ved nærmere sjekk av debitor.

Simplicity – kredittforsikring for bedrifter

Gjennom kredittforsikringen Simplicity vil tiden som brukes til å administrere gjeld fra kunder reduseres. Det vil også gi reduserte tap gjennom erstatning for varer og tjenester som er levert, men ikke betalt, som en følge av at kunder blir betalingsudyktige eller havner i langvarig mislighold.

Få direkte tilbud fra Euler Hermes her. 
Les mer om avtalen og tilbudet fra Euler Hermes her.

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Kontaktinfo

  Telefon   Spør vår digitale assistent Nora.

  Åpningstider på telefon

  Mandag - Fredag kl. 08:00 - 21:00
  Lørdag kl. 10:00 - 15:00
  Søndag stengt

  Epost