Vi etablerer inkassovirksomhet i Norden

Kredinor blir etableres i Norden og blir Nordiske illustrert med flagg. danmark, sverige og norge

Etter å ha hatt virksomhet i Norge siden 1905 vil Kredinor i løpet av 2017 tilby tjenester også i Norden. I første omgang gjennom etablering i Sverige og Danmark.

Felles leverandør i Norden

Gjennom kjøpet av Kredit-Inkasso AB i Sverige og oppkjøp av Købmandstandens Inkassoselskap (KIS) i Danmark legger vi ambisjonsnivået på å bli et ledende inkassoselskap i Norden.

Vi har hatt virksomhet i det norske markedet i 112 år, er bransjespesialister og er i dag Norges største inkassobyrå målt i antall saker. Nest størst målt i omsetning. Mange av våre kunder har uttrykt ønske om Nordisk tilstedeværelse og nordiske løsninger. For å sikre ytterligere vekst har det derfor vært naturlig å se utenfor Norge. Det ble riktig å satse både i Danmark og Sverige på samme tid.

Gunilla Brunnberg, daglig leder (VD) i Kredinor Sverige.

Sverige er Norges største handelspartner og en rekke norske selskap har virksomhet der. Kjøpet av Kredit-Inkasso og etableringen av Kredinor i Sverige kom som en følge av at selskapets kunder innenfor bank/finans, energi, handel og service etterspør våre tjenester. I tillegg har Kredinor også en ambisjon om å vinne nye kunder når vi nå erobrer nye markeder. Kredit-Inkasso blir Kredinor AB 2. januar 2018 med Gunilla Brunnberg som daglig leder (VD).

 

 

En utfordrer i det danske markedet

Med kjøpet av Købmandsstandens Inkassoservice AS (KIS) skjerper Kredinor konkurransen i det danske inkassomarkedet. Købmandstandens Inkasso Service A/S har 100% fokus på inkasso. Med overtagelsen vil selskapet som endrer navn til Kredinor utvide med nye produkter og løsninger på det danske marked.

Med kjøpet av Kredit-Inkasso i Sverige og KIS i Danmark, styrker Kredinor sin posisjon overfor eksisterende kunder som etterspør – eller på sikt behøver inkassoløsninger på tvers av landegrenser. Vår satsing innebærer en milepæl i Kredinors mangeårige historie. Vi ønsker å være i Norden hvor våre kunder er, og har en klar ambisjon om å vokse også utenfor Norges grenser på eksisterende og nye kunder.

 

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

    Ta gjerne kontakt!

    Snakk direkte med en av våre selgere

    Mobil   22473430

    Epost   blikunde@kredinor.no