Let`s pay – lekende lett betaling fra Kredinor

Kredinor har utviklet den heldigitale betalingsløsningen Let`s pay som er en superenkel og kundevennlig løsning for betaling av faktura via SMS. Ved å tilby betalingsoppfølging og betalingsløsninger allerede fra faktura er Kredinor godt etablert i en større del av betalingsmarkedet. Fra før har Kredinor den egenutviklede betalingsløsningen Betal nå innenfor inkasso.

Energimarkedet først ute

Kredinor har mer enn 2000 kunder og medlemmer innenfor inkasso. Samtidig er markedet voksende for oppdragsgivere som ønsker å outsource hele eller deler av arbeidsoppgavene knyttet til fakturering, purringer og betalingsoppfølging. Betalingsløsningen ble utviklet etter initiativ fra en av våre energikunder, Glitre Energi Strøm AS. Etter lansering i januar har flere energiselskap tatt i bruk løsningen.

Fordelen for kunder som tar i bruk Let`s pay er at overgangen til inkasso skjer sømløst for de som ikke betaler. Er sluttkunden sent ute og fakturaen er sendt til inkasso sendes sluttkunden direkte til betaling gjennom Betal nå fra Let’s pay. Selve løsningen er rask å implementere for eksisterende kunder. Fra avtale inngås til Let`s pay kan tas i bruk går det normalt 14 dager.

 Fra faktura til betaling – på sekunder

Let`s pay sendes gjennom en link til sluttkunden på SMS. Ved å digitalisere kundenes faktura trenger ikke sluttkunden å tenke på konto, KID eller beløp – alt er klart til betaling. Kunden kan klikke på link, deretter velge betaling via kort eller Vipps og godkjenne betalingen. Straks betalingen er gjennomført oppdateres status i nåtid. Både kunden og vår oppdragsgiver ser derfor at betalingen er gjennomført i løpet av noen sekunder.

Let`s pay – lekende lett betaling av faktura

Løsningen er en merkevare med egen profilering og nettside letspay.no   – og slagordet Lekende lett betaling.

Enkel og heldigital flyt

Beskriver fl

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

    Ta gjerne kontakt!

    Du hører fra oss i løpet av kort tid.

    Mobil  

    Epost   blikunde@kredinor.no