Kredinor går inn i betalingsmarkedet for faktura med Let`s pay

Barbro Hagen er direktør for IT og utvikling i Kredinor

Kredinor lanserer nå betalingsløsningen Let`s pay som er en superenkel og kundevennlig løsning for betaling av faktura via SMS. Ved å tilby betalingsoppfølging og betalingsløsninger allerede fra faktura sendes går Kredinor inn i en større del av betalingsmarkedet. Fra før har Kredinor den egenutviklede betalingsløsningen Betal nå innenfor inkasso.

– Vi har heldigitalisert betaling av faktura gjennom Let`s pay, sier Barbro Hagen, direktør for IT og forretningsutvikling i Kredinor. –Løsningen bunner i kundebehov basert på det vi leverer innenfor betalingsoppfølging. Våre oppdragsgivere etterspurte en superenkel, trygg og rask betalingsløsning for faktura. Nå får de en løsning som gjør det lekende lett, understreker Barbro Hagen.

Først ut – egne oppdragsgivere

Kredinor har mer enn 2000 kunder og medlemmer innenfor inkasso. Samtidig er markedet voksende for oppdragsgivere som ønsker å outsource hele eller deler av arbeidsoppgavene knyttet til fakturering, purringer og betalingsoppfølging. I 2020 administrerte Kredinor rundt 9 millioner fakturaer på vegne av til dels store og komplekse virksomheter, i tillegg til inkassovirksomheten. Fordelen for kunder som tar i bruk Let`s pay er at overgangen til inkasso skjer sømløst for de som ikke betaler. Er sluttkunden sent ute og fakturaen er sendt til inkasso sendes sluttkunden direkte til betaling gjennom Betal nå fra Let’s pay. Selve løsningen er rask å implementere for eksisterende kunder. Fra avtale inngås til Let`s pay kan tas i bruk går det normalt 14 dager.

–Våre eksisterende kunder blir vårt viktigste marked i første runde. Der vet vi behovet finnes. Målsettingen med Let`s pay er at flere betaler raskere enn før og dermed unngår inkasso, understreker Barbro Hagen i Kredinor.

 Fra faktura til betaling – på sekunder

Let`s pay sendes gjennom en link til sluttkunden på SMS. Ved å digitalisere kundenes faktura trenger ikke sluttkunden å tenke på konto, KID eller beløp – alt er klart til betaling. Kunden kan klikke på link, deretter velge betaling via kort eller Vipps og godkjenne betalingen. Straks betalingen er gjennomført oppdateres status i nåtid. Både kunden og vår oppdragsgiver ser derfor at betalingen er gjennomført i løpet av noen sekunder.

– Timingen for en løsning som Let`s pay kan ikke bli bedre. Vi har som mål at Let`s pay skal bidra til å redusere arbeidsmengden for våre oppdragsgivere, og få kundene til å betale raskere enn før – med et smil om munnen, sier Barbro Hagen.

Let`s pay – lekende lett betaling av faktura

Løsningen er en merkevare med egen profilering og nettside letspay.no  som vil videreutvikles første kvartal 2021. Løsningen har også fått en egen “slogen” – Lekende lett betaling.

–Alle kan i prinsipp ta i bruk løsningen fra faktura sendes ut. Det vi vet allerede nå er at sluttkunden vil elske enkelheten i løsningen og den umiddelbare bekreftelsen på at oppgjøret er i orden, avslutter Barbro Hagen i Kredinor.

Beskriver fl

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Kontaktinfo

  Telefon   Spør vår digitale assistent Nora.

  Åpningstider på telefon

  Mandag - Fredag kl. 08:00 - 21:00
  Lørdag kl. 10:00 - 15:00
  Søndag stengt

  Epost