Avlyst: Kredinor fagforum

På bakgrunn av helsemyndighetenes retningslinjer for å hindre spredning av koronaviruset , har vi besluttet å avlyse Kredinor fagforum 13.-14. mai 2020.

Avlysningen er et ledd i å hindre spredning av koronaviruset, og for at Norge skal komme raskest mulig tilbake i normal gjenge igjen.

–Her er opprinnelig tekst:

Med vårt nye konferansekonsept Kredinor Fagforum 13.-14. mai 2020 ønsker vi å bidra med solid faglig påfyll i flere dimensjoner for våre eiere, medlemmer og kunder.

Programmet inneholder tema knyttet til mennesker, økonomi og inkasso. Til å dekke disse temaene har vi fått med oss noen av de desidert beste fagpersonene innenfor sine områder i Norge i dag – vi kan nevne alt fra makroøkonomi, etikk og retorikk til krevende omstillingsprosesser og nye rammebetingelser innenfor inkasso.

Vi kombinerer felles sesjoner og parallelle bransjeinndelte sekvenser for å sikre relevans og merverdi for våre kunder og medlemmer.

Trykk her for program!

 

Konferansier
Vi har vært så heldige å ha fått med oss Yousef Hadaoui som konferansier under felles sesjon. Han er et multitalent som sjonglerer mellom ulike roller som komiker, forfatter og programleder.

 

Tema – Mennesker, økonomi og inkasso
Vi tar for oss tema i mange dimensjoner. Den 13. mai vil vi ha felles sesjoner med tunge fagprofiler innenfor sine respektive fagområder. Den 14. mai vil vi ha bransjeinndelte sesjoner, også da med tunge fagprofiler, innenfor sine respektive områder. Les mer her.

 

Partnere og leverandører
Kredinor Fagforum er også en arena hvor flere av våre samarbeidspartnere og leverandører stiller opp med informasjon og aktiviteter, og de vil presenteres litt nærmere arrangementsdato.

 

 

Programmet for 13. mai 2020 er felles og for 14. mai 2020 er det bransjeinndelt, noe som innebærer at våre kunder som også er oppdragsgivere og medlemmer i Kredinor SA får invitasjon med program for sin bransje via e-post. Invitasjon er sendt vår kontaktperson i bedriften. Ta gjerne kontakt om du vil ha egen invitasjon og program for din bransje: marked@kredinor.no

Program 13. mai 2020

Kredinor Fagforum - program 13. mai 2020 - eget program for 14. mai 2020

Program 14. mai 2020

Vi har egne program for bransjene Energi, Bank/Finans, Handel, Parkering og Offentlig sektor den 14. mai.

Hjertelig velkommen!

Påmelding

Arrangementet er dessverre AVLYST.

 

Kredinor Fagforum er en konferanse for kunder som også er oppdragsgivere og medlemmer i Kredinor SA. Invitasjon er sendt direkte til vår kontaktperson med program som gjelder for respektive bransje. Hvis du ønsker egen invitasjon sender vi gjerne til flere i samme selskap.

Send oss en e-post til:

marked@kredinor.no.